Drept la Implinire Sezonul 2

Podcast Drept la Implinire
Sezonul 2 a început! Episoadele apar bisăptămânal.

Drept la Împlinire este mai mult decât un minipodcast de dezvoltare personală; este o scurtă călătorie din care te întorci cu doze mici de inspirație, informație și motivație la profesia pe care o iubești.

Păstrăm inspirația, creativitatea și motivația din sezonul 1 și continuăm călătoria! Subiecte și teme noi așteaptă să le explorăm și fiecare episod îți va oferi prilejul unei pauze binevenite în care te poți conecta la resursele tale interioare! 

Episoadele sezonului 1 le poți asculta aici.

Dacă vrei să-mi transmiți o idee, un gând sau o întrebare cu privire la podcast, scrie-mi pe adresa de e-mail dedicată: podcast@ancutacosma.ro

Podcastul Drept la Împlinire îl poți asculta și pe platformele de streaming (audio, video).

Pentru noutăți, abonează-te și la paginile din social media ale podcastului.

Sezonul 2

Episod 106 – Efectul Michelangelo – publicat în 21.02.2024 – În această săptămână specială aflată sub semnul geniului sculptorului Constantin Brâncuși, explorăm un concept interesant care face trimitere la un alt geniu al artelor. În acest episod poți afla despre Efectul Michelangelo sau cum partenerii – din viața personală sau profesională – ne pot ghida în realizarea potențialului nostru latent.

Episod 105 – Cupluri (și) în Profesie vs. Cupluri cu Profesii Diferite: Avantaje și Provocări – publicat în 15.02.2024 – În acest episod al podcastului Drept la Împlinire, explorăm avantajele și provocările cuplurilor în care partenerii au aceeași profesie vs. cele în care partenerii au profesii diferite. Descoperă câteva strategii utile pentru menținerea unei relații echilibrate și împlinite indiferent în care dintre aceste două situații se află relația voastră de cuplu. Te invit să asculți episodul.

Episod 104 – Relația de Cuplu și Lumea Profesională: Idei practice pentru a găsi Echilibrul – publicat în 14.02.2024 -În acest episod explorăm câteva idei care să te ajute în obținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională în cadrul relației tale de cuplu. Ascultă pentru a afla cum poți crea armonie în cuplu în contextul unei lumii profesionale complexe. Trimiteri la alte episode ale podcastului: Sezon 1 – Episod 52 – 3 idei pentru o relație de cuplu împlinită.

Episod 103 – Coaching pentru juriști – O soluție personalizată pentru nevoile juriștilor?! – publicat în 08.02.2024 – Episodul 103 al podcastului Drept la Împlinire aduce o nouă rubrică, una specială. În cadrul acestui prim episod al rubricii ”Coaching pentru juriști”, descoperă nevoile comune ale profesioniștilor din domeniul juridic și beneficiile coachingului pentru aceștia. Ascultă acum pentru a începe să-ți dezvolți potențialul ca jurist.

Episod 102 – Puterea obiceiurilor mici: Despre autocritica excesivă – publicat în 07.02.2024 – Punctul de plecare al acestui episod se află în întrebarea care mi-a fost adresată în cadrul unui eveniment la care am participat luna trecută. Te invit să asculți acest episod în care vom explora cum un obicei, ce este practicat adeseori de unele persoane, are un impact invers celui dorit. 

Episod 101 – De la Stres la Energie – Eustres, nu Distres! – publicat în 01.02.2024 – Episodul 101 din sezonul 2 al podcastului vine cu o rubrică nouă, intitulată: De la Stres la Energie – Eustres, nu Distres! Dacă îți dorești o carieră împlinită, în acest episod, vei găsi 4 idei cheie care te pot ajuta să experimentezi mai mult eustres sau stres pozitiv și mai puțin distres sau stres negativ. Dacă ești în cautare de resurse practice care te pot ajuta cu gestionarea nivelului de stresului, te invit să vizitezi categoria ‘Resurse‘ din pagina mea de internet. Nu uita să te abonezi pe platforma ta preferată de podcast pentru a fi mereu la curent cu viitoarele episoade. În acest mod, vom explora împreună aspecte care să te susțină în trăirea unei vieți și cariere împlinite! Trimiteri la alte episode ale podcastului: Sezon 1 – Episod 98 – Gestionarea Stresului și Echilibrul Emoțional.

Episodul Introductiv – Sezonul 2

Episod Introductiv Sezon 2 – Drept la Împlinire la Începutul Unui Nou Sezon – publicat în 30.11.2023 – Episodul Introductiv al Sezonului 2 reprezintă un moment special. Cum vom continua călătoria?! Află ascultând acest episod introductiv. Și la Sezon Nou – Podcast Intro Nou!

Podcast Drept la Implinire

Disclaimer: Ideile, opiniile, exemplele sau sugestiile prezentate in acest podcast nu inlocuiesc recomandarile personalizate oferite de catre specialisti, iar acolo unde este cazul, acestea nu inlocuiesc diagnosticele sau tratamentele. Urmeaza sfatul medicului si nu intrerupe cele prescrise de acesta. Ideile, exemplele sau sugestiile prezentate nu reprezinta solutii personalizate. Pentru a afla ce este potrivit pentru tine si situatiile cu care te confrunti, apeleaza la un coach, psiholog sau, daca este cazul, la medic.

Credit Intro Music: Daddy_s_Music from Pixabay, Stock media provided by TheGlenSound/Pond5

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607