Coaching pentru Managementul Pierderilor

DOR – Conversații cu Sens despre Pierderi

A suferi o pierdere îți transformă viața, în toate ariile ei. Pierderile legate de sănătate, pierderile profesionale, pierderile umane și altele reprezintă o cauză importantă a stresului pentru oameni în diferite aspecte ale vieții lor. 

Cu ajutorul acestui pachet de coaching pentru managementul pierderilor – lansat în 13 mai 2024, de Ziua Internațională a Dorului – poți descoperi (din) puterea de a depăși pierderea și a (re)găsi sens în viața.

DOR – Conversații cu Sens despre Pierderi este un pachet de coaching ce include sesiuni individuale, desfășurate online, pentru o investiție aparte. 

Pachetul este o ofertă specială, valabilă în anul 2024 din data de 13 mai până la data de 31 mai, inclusiv.

Pachetul este dedicat PROFESIONIȘTILOR din domenii precum: Juridic, Arhitectură, Sănătate, Financiar, Consultanță, IT, cât și cele conexe acestora, care

 • se confruntă cu pierderi și care
 • doresc, ca prin coaching, să exploreze și să gestioneze mai bine emoțiile și gândurile legate de acestea cu precădere în context profesional, unde pot experimenta și un stigmat asociat cu suferința.

Pierderile pe care profesioniștii le pot aduce în aceste sesiuni pot fi din diverse zone ale vieții lor, inclusiv

 • pierderi legate de sănătatea proprie sau a celor dragi, 
 • pierderi profesionale (cum ar fi schimbări majore în carieră, pierderea locului de muncă)
 • pierderi umane (cum ar fi decesul unei persoane dragi), cât și
 • orice alt tip de pierdere. 
Vezi condițiile și detaliile acestuia în cele ce urmează.
Coaching pentru Managementul Pierderilor

🌱 Pentru cine este pachetul DOR – Conversații cu Sens despre Pierderi:

Pachetul este destinat PROFESIONIȘTILOR din domenii precum: Juridic, Arhitectură, Sănătate, Financiar, Consultanță, IT, cât și cele conexe acestora, care:

 1. Au suferit o pierdere, iar de la eveniment au trecut cel puțin 6 luni (timp pentru reflecție și procesare) și
 2. Au o stare adecvată – emoțională și mentală – pentru a beneficia de sesiunile de coaching, întrucât, în coaching, rezolvarea problemelor emoționale ale clienților se realizează între anumite limite. Astfel, pachetul este pentru cei care percep problema emoțională legată de pierderea suferită că: apare intermitent; este limitată la anumite situații/contexte ale vieții; o percep a fi stresantă, în arie moderată; o recunosc și nu o tratează defensiv; o abordează cu deschidere pentru schimbare

Acest pachet de coaching pentru managementul pierderilor este pentru tine dacă îndeplinești cele 2 condiții de mai sus ȘI:

 • Dorești, ca prin coaching, să găsești sens cu privire la ceea ce ai trăit și ești pregătit(ă) să explorezi aspecte din prezent și viitor care au legătură cu pierderea ta, într-un spațiu sigur și empatic, spațiu în care să exprimi și împărtășești experiențe legate de pierdere, cu precădere în contextul profesional, unde poți experimenta un stigmat asociat cu suferința
 • Ești deschis(ă) pentru a avea conversații sincere în legătură cu pierderea ta, pentru a descoperi noi perspective și a încerca noi abordări;
 • Ai energie și angajament pentru a acționa și a face schimbări în viața ta;
 • Dorești să-ți maximizezi potențialul și să faci progrese, având la bază un cadru de coaching cognitiv-comportamental.

⚠️ Pentru cine NU este potrivit acest pachet:

 1. Persoane care sunt în perioada primelor 6 luni de la momentul pierderii;
 2. Persoane care, în contextul pierderii, se confruntă cu stări emoționale intense, care pot necesita intervenție terapeutică sau consiliere specializată. Dacă ești într-o astfel de situație, recomandarea este să cauți sprijinul unui psiholog sau al unui terapeut specializat în gestionarea durerii și a doliului.
 3. Pentru cei care nu se simt pregătiți să exploreze în mod deschis aspecte în legătură cu pierderea într-un mediu de coaching

🌱 Ce vom face în cadrul sesiunilor incluse în pachetul special DOR:

În cadrul sesiunilor individuale de coaching desfășurate online, îți ofer sprijinul necesar pentru ca tu să:

  ❏ Explorezi emoțiile și gândurile care au legătură cu pierderea, cu precădere în context profesional. Poate fi vorba, de exemplu, de: 

 • gânduri și/sau emoții care pot interfera cu sarcinile sau activitățile tale, cu performanța sau concentrarea ta; 
 • emoții, precum: vinovăție că nu ai putut preveni pierderea, tristețe, furie sau anxietate legate de pierdere, emoții cu care, atunci când te confrunți, poate fi dificil să menții relații profesionale solide; 
 • îngrijorări cu privire la modul în care ceilalți te percep în mediul profesional după o pierdere; 
 • pierderea locului de muncă sau schimbările în carieră, pot aduce o nevoie de adaptare la noi responsabilități, medii de lucru sau colegi, iar gândurile și/sau emoțiile pe care le simți în astfel de situații îți afectează performanța; etc.

   Identifici resursele și strategiile de adaptare pentru a parcurge experiența pierderii, cu precădere în contextul profesional.

   Descoperi un sens mai profund în experiența pierderi. 

Cum vom reuși aceasta?

Prin intermediul conversațiilor cu sens. Acestea includ, printre altele: întrebările deschise, ascultarea activă, suportul empatic.  

În sesiunile de coaching, ne vom concentra pe prezent și viitor în ceea ce privește pierderea. În acest sens, vom lucra împreună pentru a găsi modalități constructive de a gestiona emoțiile și gândurile legate de pierdere, astfel încât tu să poți să te concentrezi pe obiectivele și aspirațiile tale profesionale. 

🌱 Ce cuprinde pachetul DOR – Conversații cu sens despre pierderi:

 • Sesiuni individuale de coaching într-un pachet FLEXIBIL: Sesiunile de coaching sunt individuale, se desfășoară online și au o durată de până la 50 de minute fiecare. Pachetul este conceput pentru a-ți oferi flexibilitate și în ceea ce privește structura și frecvența sesiunilor de coaching. Frecvența minimă pentru acest pachet este de 2 (două) sesiuni pe lună, iar cea maximă de 4 (patru) sesiuni pe lună. Frecvența care ți se potrivește – 2, 3 sau chiar 4 sesiuni pe lună – cât și perioada în care dorești să participi – 2 sau 3 sau mai multe luni – le stabilim de comun acord, în funcție de nevoile tale și programul tău!  
 • Sesiune online gratuită de cunoaștere și evaluare: Ne cunoaștem în cadrul unei sesiuni gratuite cu durata de 30 de minute. În sesiunea gratuită, vom discuta în mod aplicat despre nevoile și obiectivele tale în contextul pierderii tale, cu accent pe dimensiunea profesională a vieții tale. Apoi, vom lucra împreună în sesiunile individuale de coaching, desfășurate online. 
 • Suport între sesiuni: Păstrăm legătura prin whatsapp în limita a 2 conversații/lună, cu o durata de până la 5 minute/conversație! Astfel, când ai întrebări, îmi poți trimite mesaje scrise sau vocale și îți răspund cât pot de repede.

✨ Beneficiile pachetului DOR – Conversații cu sens despre pierderi:

 1. Îmbunătățirea gestionării stresului și creșterea bunăstării: Prin explorarea și lucrul cu aspecte legate de pierdere în cadrul sesiunilor de coaching, vei identifica strategiile și/sau tehnicile care să te ajute în gestionarea stresului și emoțiilor asociate cu pierderea și nu numai. De asemenea, vei putea experimenta o creștere a bunăstării și a performanței profesionale în contextul pierderii cu care te confrunți.

 2. Găsirea sensului: Pachetul de coaching pentru managementul pierderilor își propune să te ajute să găsești sens și înțeles în experiența ta de pierdere. În cadrul conversațiilor pe care le vom avea, prin explorarea și reflectarea asupra realității tale, vei putea descoperi noi perspective. Aceasta, te va ajuta atât în context profesional, cât și personal.

 3. Personalizare: Pachetul este adaptat pentru a se potrivi cu nevoile tale individuale în ceea ce privește gestionarea pierderilor. Fiecare sesiune de coaching este personalizată pentru a aborda aspectele specifice legate de pierdere cu care tu te confrunți. 

 4. Suport empatic: Prin intermediul sesiunilor de coaching, ai acces la un spațiu sigur și empatic în care să îți exprimi și să îți împărtășești experiența ta de pierdere. Îți voi oferi sprijin să găsești sens și înțeles în ceea ce ai trăit.

 5. Flexibilitate: Cu sesiuni individuale care se desfășoară online, pachetul este conceput pentru a-ți oferi flexibilitate și în ceea ce privește structura și frecvența sesiunilor de coaching. Toate acestea, în funcție de nevoile tale și programul tău!  

Coaching pentru Managementul Pierderilor

💼 Investiția ta pentru sesiunile din pachetul DOR este într-un cuantum special!

Investiția ta pentru sesiunile de coaching din pachetul DOR – Conversații cu Sens despre Pierderi, cu o durata de până la 50 de minute/sesiune este de 190 lei/sesiune. În funcție de numărul sesiunilor dintr-o lună, în baza contractului și facturii, vei achita investiția la finalul fiecărei luni calendaristice. 

Investiția menționat mai sus este valabilă doar pentru anul 2024, în perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 13 mai – 31 mai a.c.

Sesiunile de coaching pentru managementul pierderilor se desfășoară exclusiv online, cu o frecvență de minim 2 sesiuni/lună și de maxim 4 sesiuni/lună.

Pe parcursul sesiunilor, vom lucra și vom avea în vedere nevoile și obiectivele tale în contextul pierderii tale, cu accent pe dimensiunea profesională a vieții tale. 

Între sesiuni, păstrăm legătura prin whatsapp în limita a 2 conversații/lună, cu o durata de până la 5 minute/conversație.

Tu vei plăti investiția în cuantumul mai sus menționat, însă valoarea sesiunilor este de peste 350 lei/sesiune.

⏰ Oferta este valabilă în anul 2024 din data de 13 mai până la data de 31 mai, inclusiv.

👩‍💼 Număr disponibil de locuri: 5.

💰Vii la sesiuni fără grija plății anticipate!

Am încredere deplină în potențialul acestui pachet de coaching, cu atât mai mult cu cercetările și studiile susțin beneficiile coachingului cognitiv-comportamental. Pentru acest pachet de coaching, am decis să procedez în acord cu practica mea. În aceasta, colaborarea cu clienții mei se desfășoară în baza principiului respectului reciproc. Astfel, nu este necesară din partea ta nicio plata în avans, fiind eliminat orice risc pe care tu l-ai putea percepe. 

Te poți bucura de sesiunile de coaching fără stresul plăți anticipate. Apoi, în baza contractului, la finalul lunii calendaristice, vei primi factura corespunzătoare serviciilor prestate în acea perioadă, pe care o vei achita în termenul convenit. 

Așadar, acest beneficiu adițional de a nu achita în avans sume de bani îți oferă:

 • flexibilitate și
 • confort în colaborarea noastră.

Nu în ultimul rând, în cazul în care: ai avut în vedere cele discutate în sesiunile de lucru + ai utilizat eventualele tehnici recomandate + ai efectuat eventualele sarcini de lucru, însă după primele 2 sesiuni de lucru apreciezi că nu ai niciun rezultat, încetăm colaborarea fără niciun cost din partea ta.

📅 Cum te înscrii: 

Pentru a profita de această ofertă specială, programează-ți sesiunea online gratuită de cunoaștere și evaluare, dând click pe butonul de mai jos!

despre mine

Despre mine

Sunt Ancuța Cosma. Am schimbat domeniul juridic, în care am activat pentru o perioadă de peste 12 ani ca avocat, cu cel al dezvoltării personale – coachingului, în care am pășit încă din anul 2019. Astfel, am adunat multe ore de pregătire teoretică și practică în coaching, consiliere vocațională, training, la care se adaugă orele de pregătire teoretică și practică care au făcut parte din experiența mea profesională anterioară (avocatură), respectiv cele de mentorat și voluntariat.

 Din perspectiva formărilor urmate, a profesiilor și a activităților desfășurate, am următoarele calități:

 • Consilier vocațional sau career coach;
 • Coach;
 • Am participat și absolvit de asemenea și formarea de bază în Interviul motivațional;
 • Formator adulți/trainer;
 • Avocat, inactiv în prezent;
 • Am activat și activez ca voluntar/mentor.

Sunt fondator Coaching pentru juriști® și autor al podcastului Drept la Împlinire.

Abordarea pe care o folosesc în sesiunile de coaching este cognitiv-comportamentală, bazată pe știință, integrând dimensiunile esențiale ale ființei umane: minte, corp și suflet. 

În coaching, relația de colaborare este esențială pentru a obține rezultate, astfel este important ca antrenorul tău să fie capabil să empatizeze cu tine și să înțeleagă nevoile tale. Parcursul meu profesional și personal a fost unul care m-a pus de multiple ori în fața unor evenimente și situații dificile și stresante. 

În contextul pierderilor: 

 • La nivel personal, am experimentat mai multe astfel de situații, trecând prin procese de doliu și pierdere. Poți citi aici cel mai recent articol cu privire la procesul meu de doliu.
 • De asemenea, în sesiuni individuale de coaching, am oferit suport celor care au trecut prin diferite tipuri de pierderi, cât și beneficiarilor, în activitatea de voluntariat. 

Astfel, cunosc faptul că avem resurse, iar cu suportul de care avem nevoie putem face față provocărilor, care pot deveni catalizatoare în atingerea potențialului nostru uman.

Și mai multe despre mine, poți afla aiciCe spun cei ce au lucrat cu mine, poți afla în extrase din testimoniale, mai jos. Testimonialele în integralitatea lor le poți citi aici.

Coaching pentru Managementul Pierderilor

Testimoniale

”În sesiunile de coaching 1 la 1 cu Anca, am avut o experiență interesantă și provocatoare. Am descoperit un alt unghi și o altă lumină asupra situației trăite, iar aceasta a fost posibilă doar prin interacțiunea cu ea. Cel mai important lucru pe care l-am conștientizat în urma sesiunilor – ce au avut obiective de gestionare a stresului în mediul profesional, setare limite personale, comunicare și încredere în sine – este că uneori este atât de bine să oprești mașina vieții și să ieși să privești, să fii pur și simplu acolo pentru a te bucura de prezent. Să fii un spectator al vieții pentru o clipă și apoi să revii în mașină și să apeși pe accelerație. În urma sesiunilor de coaching, perspectiva mea s-a schimbat în sensul că acum știu că nimic nu trebuie în viață, doar să respiri. Lucrez în continuare la schimbarea acestui imperios “trebuie”! (...)”
”(…) nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. (…) De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor. M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. (…)”
Cel mai important lucru pe care l-am conștientizat în sesiuni, cât și în urma lor a fost ca cei care sunt implicați în situațiile pe care le percep ca fiind stresante pentru mine, sunt și ei oameni care au propriile provocări și suferințe. Schimbând perspectiva, am înțeles că pot elimina din stresul pe care îl resimt. După sesiuni, aveam mai multa claritate, acceptare pentru mine și pentru ceilalți, toleranță, pentru că vorbind cu persoana potrivită, apoi poți găsi singur soluții. Recomand cu mare drag aceste sesiuni tuturor persoanelor care au un job.”

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse (…). Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. (…)”

”Sesiunile de coaching cognitiv-comportamental pe care le-am avut cu dna Ancuța, au fost o experiență deosebit de profundă și utilă pentru a mă orienta în direcția cea bună. Toată atenția a fost centrată pe mine, făcându-mă să descopăr o mulțime de elemente fundamentale care m-au ajutat să-mi ating obiectivele pe care mi le-am propus atunci când am ales să particip la aceste sesiuni. Am fost adusă în situația de a căuta în mine însămi resurse, energii, informații, motivații, întrebări și răspunsuri. E ca un fel de trezire, ca un val ce se ridică de pe ochi să descoperim în lume și în noi lucruri nebănuite, puternice și creatoare. (…)”

Coaching pentru Managementul Pierderilor
Scopul final al pachetului de coaching pentru managementul pierderilor
 DOR – Conversații cu Sens despre Pierderi 
este ca profesioniștii care participă la aceste sesiuni să descopere o perspectivă mai pozitivă și mai constructivă în fața pierderii și 
să-și continue parcursul de dezvoltare personală și profesională.

Te invit să nu-l ratezi!

Dacă te confrunți cu pierderi, îți dorești să lucrăm împreună, însă NU faci parte din categoriile de profesioniști indicate mai sus, contactează-mă prin e-mail, la adresa indicată aici

Credit foto: unsplash & arhivă proprie.

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607