Testimoniale

sutirta-budiman-DzDSvdH43ek-unsplash
Coachingul te susține pentru a fi mai împlinit/ă în carieră, cât și în viața ta personală.

Mai jos, regăsești testimoniale relevante scrise de clienții cu care am lucrat. Ceea ce ei împărtășesc despre experiența lor, îți poate fi util și ție pentru a lua decizia de a participa la sesiuni de coaching.

Te aștept cu drag!

william-daigneault-DmyCYLLkazQ-unsplash
 A. – Domeniul Juridic/Drept

”În cadrul evaluării pe care am făcut-o împreună cu Anca la finalizarea celor 2 luni de antrenament săptămânal pe care l-am parcurs împreună, am indicat faptul că nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. Mă măcina destul de mult faptul că nu vorbeam și nu-mi rezolvam problemele. Acum spun, nu mă macin, îmi rezolv problemele, le abordez.

În sala de judecată, nu mai am emoții așa puternice, iar datorită coachingului, când am emoții, le gestionez mai ușor. În plus, mi-am găsit și o tonalitate în vorbire la partea de sală. Nu cred că aș fi reușit singură, doar prin propriile mele resurse să scad nivelul de stres și să-mi îmbunătățesc prestația într-un timp relativ scurt. Simplu fapt că am avut stabilite sesiunile de coaching pe mine m-a ajutat pentru că știam că mă întâlnesc cu Anca și vom discuta despre situațiile întâmpinate. 

De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor.

M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. 

La finalul celor 2 luni de sesiuni de coaching, pot spune că întregul parcurs m-a ajutat foarte mult. Iar aceasta m-a determinat să-mi doresc menținerea și îmbunătățirea rezultatelor, motiv pentru care în continuare mă axez pe sesiuni de follow-up, menținere, cu atât mai mult cu cât examenul de definitivat este o nouă provocare, pentru care doresc să mă pregătesc cât pot de bine, din toate punctele de vedere.”

possessed-photography-qHo7xOZDgEI-unsplash
I. – Domeniul Sănătății Mentale 

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse legate de sănătate (de exemplu, a reduce comportamente nesănătoase legate de alimentație și a adopta comportamente sănătoase) și de viața personală, învățând să îmi îndrept comportamentele înspre valori personale și să identific din ce în ce mai clar obstacolele care mi-ar putea sta în cale și care sunt soluțiile pe care le pot construi în acest sens. 

Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. 

Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. Aici, echilibrul dintre ghidaj și responsabilizare a fost optim pentru mine – am primit sprijin și empatie din partea ei și am simțit încrederea pe care a avut-o în mine la fiecare pas, iar în același timp am înțeles totodată cât de importantă este propria contribuție ce m-a ajutat să dezvolt o autonomie care a rămas cu mine și după finalizarea procesului de coaching. 

În plus, consider că deschiderea spre propria formare și dezvoltare continuă a Ancuței i-a servit atât ei în a fi mai implicată și eficientă în a mă ghida, cât și mie în a avea un model care să mă motiveze să cresc și să rămân deschisă și curioasă față de propriile experiențe pentru a învăța ceva la fiecare pas.”              

cedric-stoecklin-3MoMDBHWhnU-unsplash
E.A. – Domeniul Financiar/Contabil

”Sesiunile de coaching cognitiv-comportamental pe care le-am avut cu dna Ancuța, au fost o experiență deosebit de profundă și utilă pentru a mă orienta în direcția cea bună. 

Toată atenția a fost centrată pe mine, făcându-mă să descopăr o mulțime de elemente fundamentale care m-au ajutat să-mi ating obiectivele pe care mi le-am propus atunci când am ales să particip la aceste sesiuni. Am fost adusă în situația de a căuta în mine însămi resurse, energii, informații, motivații, întrebări și răspunsuri. E ca un fel de trezire, ca un val ce se ridică de pe ochi să descoperim în lume și în noi lucruri nebănuite, puternice și creatoare. 

Atmosfera a fost una deosebit de relaxată în care s-au succedat prezentările teoretice, exercițiile și discuțiile concentrate pe schimbul constructiv de feedback.
Va mulțumesc din suflet dna Ancuța pentru tot ce ați reușit să faceți pentru mine. Recomand cu drag!”

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607