Testimoniale

testimoniale
Coachingul te susține pentru a fi mai împlinit/ă în carieră, cât și în viața ta personală.

Mai jos, regăsești testimoniale relevante scrise de clienții cu care am lucrat. Ceea ce ei împărtășesc despre experiența lor, îți poate fi util și ție pentru a lua decizia de a participa la sesiuni individuale.

Te aștept cu drag!

Testimoniale
 R.M. – Domeniul Sănătății – Serviciilor Medicale

”În sesiunile de coaching 1 la 1 cu Anca, am avut o experiență interesantă și provocatoare. Am descoperit un alt unghi și o altă lumină asupra situației trăite, iar aceasta a fost posibilă doar prin interacțiunea cu ea. Cel mai important lucru pe care l-am conștientizat în urma sesiunilor – ce au avut obiective de gestionare a stresului în mediul profesional, setare limite personale, comunicare și încredere în sine – este că uneori este atât de bine să oprești mașina vieții și să ieși să privești, să fii pur și simplu acolo pentru a te bucura de prezent. Să fii un spectator al vieții pentru o clipă și apoi să revii în mașină și să apeși pe accelerație.

În urma sesiunilor de coaching, perspectiva mea s-a schimbat în sensul că acum știu că nimic nu trebuie în viață, doar să respiri. Lucrez în continuare la schimbarea acestui imperios “trebuie”! 

Rezultatul pe care l-am obținut în urma sesiunilor de coaching este că acum îmi sunt de ajuns și simt că am o abordare mai relaxată a vieții și profesiei mele. În viitor, cred că este posibil pentru mine să lucrez în continuare la faptul că nu e mereu nevoie să reacționez eu sau să rezolv eu mereu ceva. Încă lucrez la asta, dar am conștientizat acest fapt.

Pe parcursul sesiunilor, am simțit că am primit suport, în special prin observațiile făcute și argumentele aduse de Anca. Nu cred că ar fi ceva ce aș fi vrut să fie diferit în aceste sesiuni. Simt că Anca s-a adaptat bine de fiecare dată, în funcție de situație. 

Am recomandat deja și altor persoane să lucreze cu Anca, indicându-le și link-ul paginii de internet.”

testimoniale
 A. – Domeniul Juridic/Drept

”În cadrul evaluării pe care am făcut-o împreună cu Anca la finalizarea celor 2 luni de antrenament săptămânal pe care l-am parcurs împreună, am indicat faptul că nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. Mă măcina destul de mult faptul că nu vorbeam și nu-mi rezolvam problemele. Acum spun, nu mă macin, îmi rezolv problemele, le abordez.

În sala de judecată, nu mai am emoții așa puternice, iar datorită coachingului, când am emoții, le gestionez mai ușor. În plus, mi-am găsit și o tonalitate în vorbire la partea de sală. Nu cred că aș fi reușit singură, doar prin propriile mele resurse să scad nivelul de stres și să-mi îmbunătățesc prestația într-un timp relativ scurt. Simplu fapt că am avut stabilite sesiunile de coaching pe mine m-a ajutat pentru că știam că mă întâlnesc cu Anca și vom discuta despre situațiile întâmpinate. 

De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor.

M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. 

La finalul celor 2 luni de sesiuni de coaching, pot spune că întregul parcurs m-a ajutat foarte mult. Iar aceasta m-a determinat să-mi doresc menținerea și îmbunătățirea rezultatelor, motiv pentru care în continuare mă axez pe sesiuni de follow-up, menținere, cu atât mai mult cu cât examenul de definitivat este o nouă provocare, pentru care doresc să mă pregătesc cât pot de bine, din toate punctele de vedere.”

Notă: Examenul de definitivat a fost o provocare depășită cu bine.

testimoniale
D.L. – Domeniul Consultanță în securitate, pază și protecție

”Sesiunile de coaching 1-la-1 pe care le-am avut cu Anca, pe obiective privind gestionarea stresului în mediul profesional, au fost pentru mine o experiență plăcută, revelatoare, un timp de calitate cu un adevărat profesionist.

Cel mai important lucru pe care l-am conștientizat în sesiuni, cât și în urma lor a fost ca cei care sunt implicați în situațiile pe care le percep ca fiind stresante pentru mine, sunt și ei oameni care au propriile provocări și suferințe. Schimbând perspectiva, am înțeles că pot elimina din stresul pe care îl resimt.

După sesiuni, aveam mai multa claritate, acceptare pentru mine și pentru ceilalți, toleranță, pentru că vorbind cu persoana potrivită, apoi poți găsi singur soluții.

Recomand cu mare drag aceste sesiuni tuturor persoanelor care au un job.”

testimoniale
I. – Domeniul Sănătății Mintale 

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse legate de sănătate (de exemplu, a reduce comportamente nesănătoase legate de alimentație și a adopta comportamente sănătoase) și de viața personală, învățând să îmi îndrept comportamentele înspre valori personale și să identific din ce în ce mai clar obstacolele care mi-ar putea sta în cale și care sunt soluțiile pe care le pot construi în acest sens. 

Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. 

Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. Aici, echilibrul dintre ghidaj și responsabilizare a fost optim pentru mine – am primit sprijin și empatie din partea ei și am simțit încrederea pe care a avut-o în mine la fiecare pas, iar în același timp am înțeles totodată cât de importantă este propria contribuție ce m-a ajutat să dezvolt o autonomie care a rămas cu mine și după finalizarea procesului de coaching. 

În plus, consider că deschiderea spre propria formare și dezvoltare continuă a Ancuței i-a servit atât ei în a fi mai implicată și eficientă în a mă ghida, cât și mie în a avea un model care să mă motiveze să cresc și să rămân deschisă și curioasă față de propriile experiențe pentru a învăța ceva la fiecare pas.”              

testimoniale
E.A. – Domeniul Financiar/Contabil

”Sesiunile de coaching cognitiv-comportamental pe care le-am avut cu dna Ancuța, au fost o experiență deosebit de profundă și utilă pentru a mă orienta în direcția cea bună. 

Toată atenția a fost centrată pe mine, făcându-mă să descopăr o mulțime de elemente fundamentale care m-au ajutat să-mi ating obiectivele pe care mi le-am propus atunci când am ales să particip la aceste sesiuni. Am fost adusă în situația de a căuta în mine însămi resurse, energii, informații, motivații, întrebări și răspunsuri. E ca un fel de trezire, ca un val ce se ridică de pe ochi să descoperim în lume și în noi lucruri nebănuite, puternice și creatoare. 

Atmosfera a fost una deosebit de relaxată în care s-au succedat prezentările teoretice, exercițiile și discuțiile concentrate pe schimbul constructiv de feedback.
Va mulțumesc din suflet dna Ancuța pentru tot ce ați reușit să faceți pentru mine. Recomand cu drag!”

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607