Evaluarea Starii de Bine

Evaluarea Stării de Bine este o resursă în format editabil și conține:

  • Scurte idei despre starea de bine și dimensiunile ei;
  • Evaluarea Stării Tale de Bine, adică un set de 55 de întrebări care acoperă diverse aspecte ale celor 6 dimensiuni ale stării de bine – Social, Fizic, Emoțional, Intelectual, Profesional, Spiritual – atât în aria profesională, cât și personală. Modul de a răspunde la întrebări este simplu, obiectiv, prin acordarea unui scor (note), de la 1 la 5;
  • O încheiere ce conține un exercițiu de proiecție. Acesta te poate ajuta ca să faci primii pași înspre îmbunătățirea stării tale de bine.

Resursa poate reprezenta un instrument inițial valoros pentru profesioniști, în procesul lor de autocunoaștere, dezvoltare și creștere personală și profesională, susținându-i în dobândirea unei înțelegeri mai profunde a propriei lor stări de bine și în identificarea mai clară a unor direcții de dezvoltare și îmbunătățire la nivel individual. 

Introdu-ți datele mai sus și vei primi imediat evaluarea. 

După înscriere, vei primi e-mailuri tip newsletter, resurse gratuite pe care le pregătesc, informări despre serviciile, cursurile sau evenimentele pe care le voi organiza.

Te poți dezabona oricând prin intermediul link-ului de dezabonare pe care îl găsești în fiecare e-mail.

Prin înscriere ești de acord cu termenii și politicile paginii de internet.

Cine sunt eu?!

Sunt Ancuța Cosma – coach, consilier vocațional, trainer. Am trecut din domeniul juridic, în care am activat pentru o perioadă de peste 12 ani, în cel al dezvoltării personale – coachingului – consilierii vocaționale, drum pe care l-am început din anul 2019.

În sesiunile de lucru de life coaching & career coaching, folosesc o abordare cognitiv-comportamentală. Astfel, clienții beneficiază de aplicarea unor modele și tehnici validate științific de psihologia cognitiv-comportamentală, care țintesc mecanisme cunoscute ca fiind implicate în anumite procese sau dificultăți.

A. Cosma

Am adunat ore de pregătire teoretică și practică în

  • coaching,
  • consiliere vocațională,
  • training,
  • interviu motivațional, la care se adaugă orele de pregătire teoretică și practică care au făcut parte din experiența mea profesională anterioară, respectiv cele de mentorat și voluntariat. Toată această experiență o aduc cu mine în sesiunile de lucru cu clienți.

Astfel, serviciile mele de coaching sunt adresate cu precădere profesioniștilor, celor care au zone de presiune și stres în carieră. Totodată, în calitate de fondator Coaching pentru juriști , mă adresez juriștilor.

Mai multe despre mine și serviciile mele, poți afla vizitând pagina mea de internet.

Dacă ai nevoie de susținere pe drumul carierei tale sau îți dorești să te dezvolți sau să-ți atingi un obiectiv important, te aștept cu drag la sesiuni!

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Iată câteva extrase din testimonialele clienților:

A. – Domeniul Juridic/Drept

”(…) nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. (…) În sala de judecată, nu mai am emoții așa puternice, iar datorită coachingului, când am emoții, le gestionez mai ușor. În plus, mi-am găsit și o tonalitate în vorbire la partea de sală. (…) De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor. M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. (…)”

I. – Domeniul Sănătății Mentale

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse legate de sănătate (de exemplu, a reduce comportamente nesănătoase legate de alimentație și a adopta comportamente sănătoase) și de viața personală (…). Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. (…)”

E.A. – Domeniul Financiar/Contabil

”Sesiunile de coaching cognitiv-comportamental pe care le-am avut (…), au fost o experiență deosebit de profundă și utilă pentru a mă orienta în direcția cea bună. Toată atenția a fost centrată pe mine, făcându-mă să descopăr o mulțime de elemente fundamentale care m-au ajutat să-mi ating obiectivele pe care mi le-am propus atunci când am ales să particip la aceste sesiuni. Am fost adusă în situația de a căuta în mine însămi resurse, energii, informații, motivații, întrebări și răspunsuri. (…)

Atmosfera a fost una deosebit de relaxată în care s-au succedat prezentările teoretice, exercițiile și discuțiile concentrate pe schimbul constructiv de feedback. (…) Recomand cu drag!”

Poți citi testimonialele în întregime, la secțiunea Testimoniale.

Îndemnul meu este să folosești această resursă gratuită

Prin intermediul acestei resurse, vei obține o evaluare mai clară a stării tale de bine și vei identifica direcții pentru dezvoltare și îmbunătățire.

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607