Drept la Implinire

Drept la Împlinire este mai mult decât un minipodcast de dezvoltare personală; este o scurtă călătorie din care te întorci cu doze mici de inspirație, informație și motivație la profesia pe care o iubești.

Fiecare episod îți poate oferi prilejul unui moment de reflecție sau repaus în care sa te conectezi la resursele tale interioare și stresul negativ să se diminueze. 

Eu sunt Ancuța Cosma – coach, consilier vocațional, trainer și îi susțin pe profesioniști să aibă carierele pe care le visează, fără stres negativ! Mai multe despre mine poți afla aici.

Dacă vrei să-mi transmiți o idee, un gând sau o întrebare cu privire la podcast, scrie-mi pe adresa de e-mail dedicată: podcast@ancutacosma.ro

Podcastul Drept la Împlinire îl poți asculta și pe platformele de streaming (audio, video).

Pentru noutăți, abonează-te și la paginile din social media ale podcastului.

Disclaimer: Ideile, opiniile, exemplele sau sugestiile prezentate in acest podcast nu inlocuiesc recomandarile personalizate oferite de catre specialisti, iar acolo unde este cazul, acestea nu inlocuiesc diagnosticele sau tratamentele. Urmeaza sfatul medicului si nu intrerupe cele prescrise de acesta. Ideile, exemplele sau sugestiile prezentate nu reprezinta solutii personalizate. Pentru a afla ce este potrivit pentru tine si situatiile cu care te confrunti, apeleaza la un coach, psiholog sau, daca este cazul, la medic.

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607