Ofertă specială de Ziua Internațională a Femeii

EmpowerHer: Elevate Her Career & Life

Un pachet special de coaching dedicat FEMEII
 • pentru care activitatea profesională reprezintă o parte importantă a vieții și a modului în care se exprimă în lume.
 • care își dorește o creștere a încrederii în sine pentru o viață profesională și personală mai împlinită.
 • care își dorește creșterea energiei, a entuziasmului în ceea ce privește parcursul profesional și reducerea nivelului de stres negativ resimțit. 
Pachetul este o ofertă unică și include 6 sesiuni individuale de coaching, desfășurate online, la preț special!
Vezi toate detaliile acestuia în cele ce urmează.
oferta speciala

👩‍💼 Pentru cine este pachetul special EmpowerHer:

Dacă ești o femeie pentru care activitatea profesională reprezintă o parte importantă a vieții și a modului în care te exprimi în lume, acest pachet este pentru tine. 

Dacă ești o femeie care dorește să-și amplifice încrederea în sine pentru o viață mai plină și împlinită, acest pachet este pentru tine. 

Dacă ești o femeie care dorește să-și crească energia, entuziasmul în ceea ce privește parcursul profesional și să reducă nivelul stresului negativ, acest pachet este pentru tine.

👩‍💼 Ce vom face în cadrul sesiunilor incluse în pachetul special EmpowerHer:

În cadrul sesiunilor individuale de coaching, desfășurate online și incluse în acest pachet, îți ofer sprijinul necesar pentru ca tu să îți:

 • Crești încrederea în sine și descoperi potențialul neexploatat în carieră și viața personală,
 • Găsești strategii eficiente pentru a te autoîngriji, a-ți gestiona nivelul de stres și presiune din mediul profesional,
 • Gestionezi mai eficient timpul, să-ți echilibrezi viața personală cu cea profesională,
 • Obții claritate și direcție în privința obiectivelor și pasiunilor tale profesionale.
EmpowerHer te poate susține în drumul tău profesional și personal, oferindu-ți resurse necesare pentru atingerea obiectivelor și depășirea provocărilor!

👩‍💼 Ce cuprinde pachetul special EmpowerHer:

 • Sesiuni online de coaching personalizate: 6 sesiuni individuale de coaching cu o durată de până la 50 de minute fiecare, desfășurate online, adaptate nevoilor tale individuale, utilizând modele și tehnici bazate pe știință. Frecvență sesiunilor este de 2 sesiuni pe lună, pentru o perioadă de 3 luni. 
 • Focus pe cele 4 nevoi și/sau dorințe importante ale femeilor pentru care activitatea profesională reprezintă o parte importantă a vieții și a modului în care se exprimă în lume, adică:
  1. Dezvoltarea încrederii în sine în carieră,
  2. Gestionarea eficientă a stresului și presiunii în mediile profesionale,
  3. Echilibrul vieții personale și profesionale pentru prevenirea epuizării profesionale,
  4. Identificarea și urmărirea obiectivelor profesionale și personale cu claritate și eficiență.
 • Sesiune online gratuită de cunoaștere: Călătoria ta către succes începe cu o sesiune gratuită de cunoaștere și evaluare, cu durata de 30 de minute. În cadrul ei, vom discuta în mod aplicat despre nevoile și obiectivele tale importante, identificând până la 3 (trei) nevoi sau obiective relevante pentru tine, din cele 4 descrise mai sus. Apoi, vom lucra împreună pe parcursul celor 6 sesiuni individuale de coaching, desfășurate online. 
 • Suport între sesiuni: Păstrăm legătura prin whatsapp în limita a 3 conversații/lună, cu o durata de până la 5 minute/conversație! Astfel, când ai întrebări, îmi poți trimite mesaje scrise sau vocale și îți răspund cât pot de repede.

👩‍💼 Beneficiile pachetului special EmpowerHer:

 1. Vom identifica strategii eficiente pentru ca tu să poți gestiona stresul și presiunea din mediul profesional. Aceasta îți va permite să poți face față mai bine provocărilor și să te simți mai încrezătoare în abilitățile tale.
 2. Prin intermediul sesiunilor de coaching, vei avea oportunitatea să îți explorezi și să îți descoperi potențialul neexploatat. Aceasta îți va permite să îți crești încrederea în sine și să te simți mai pregătită să faci față provocărilor din carieră și viața personală.
 3. Vom identifica strategii care să-ți permită să-ți organizezi mai bine programul și să obții un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală. Aceasta îți va oferi mai mult control asupra timpului tău și te vei simți mai echilibrată.
 4. Vom lucra împreună pentru a-ți clarifica obiectivele și pasiunile profesionale, astfel încât să știi încotro te îndrepți în carieră, contribuind astfel la dezvoltarea unei identități profesionale autentice.

oferta speciala

💼 Investiția ta este într-un cuantum special de Ziua Internațională a Femeii!

Investiția ta pentru pachetul de 6 sesiuni individuale de coaching, cu o durata de până la 50 de minute/sesiune este de 1050 lei, care se achită în baza contractului și facturii.

Cele 6 sesiuni se desfășoară exclusiv online, pe durata a 3 luni, cu o frecvență de 2 sesiuni în fiecare lună. 

Pe parcursul celor 6 sesiuni, vom lucra și vom avea în vedere până la 3 (trei) nevoi sau obiective relevante pentru tine, din cele 4 descrise mai sus.  

Între sesiuni, păstrăm legătura prin whatsapp în limita a 3 conversații/lună, cu o durata de până la 5 minute/conversație.

Valoarea acestui pachet este de peste 2500 lei!

⏰ Oferta este valabilă din data de 08 martie 2024 până la data de 12 martie 2024, inclusiv.

👩‍💼 Număr disponibil de locuri: 7.

💰Ai garanția 100 % banii înapoi! 

Sunt încrezătoare că acest pachet de coaching poate funcționa pentru tine. Cercetările și studiile susțin beneficiile coachingului cognitiv-comportamental. Acestora li se adaugă o dovadă în plus: experiența mea din sesiunile de lucru cu clienții. Totuși, vreau să elimin total orice risc pe care tu l-ai putea percepe. Astfel, în cazul în care: ai avut în vedere cele discutate în sesiunile de lucru + ai efectuat toate sarcinile de lucru + ai utilizat tehnicile recomandate, însă la finalul primei luni de colaborare nu ai niciun rezultatîți voi restitui 100% suma achitată.

📅 Cum te înscrii: 

Pentru a profita de această ofertă specială, programează-ți sesiunea online gratuită de cunoaștere și evaluare, dând click pe butonul de mai jos!

despre mine

Despre mine

Sunt Ancuța Cosma. Am schimbat domeniul juridic, în care am activat pentru o perioadă de peste 12 ani ca avocat, cu cel al dezvoltării personale – coachingului, în care am pășit încă din anul 2019.

 Din perspectiva formărilor urmate, a profesiilor și a activităților desfășurate, am următoarele calități:

 • Consilier vocațional sau career coach (COR 242315 – ocupație: consilier vocațional). Am obținut aceasta calitate în urma absolvirii în luna decembrie 2021 a cursului de specializare organizat de Centrul Confident Business Training, curs acreditat A.N.C. De asemenea, sunt în curs de dobândire a calității de membru ACROM.
 • Coach (COR 242412 – ocupație: specialist în activitate de coaching), calitate dobândită în urma absolvirii cursului de specializare acreditat A.N.C., organizat de International Association of Cognitive Behavioral Coaching (I.A.C.B.C.), în perioada septembrie 2019 – martie 2020. Formarea urmată a fost în coaching cognitiv-comportamental. În calitatea de coach, sunt membru (Associate CBC Practitioner) al I.A.C.B.C., precum și membru al A.P.C.C.R.
 • Am participat și absolvit de asemenea și formarea de bază în Interviul motivațional. Formarea s-a desfășurat în intervalul 19 – 21.02.2020, la Cluj-Napoca, organizatori: Ekklesia Advies – Olanda, Asociația Preventis – Cluj-Napoca.  
 • Formator adulți/trainer (COR 242401 – ocupație: formator), calitate dobândită în urma absolvirii cursului de specializare acreditat A.N.C., organizat de Clemon S.R.L., în perioada martie-aprilie 2019.
 • Am, de asemenea, și calitatea de avocat, inactiv în prezent. În sesiunea mai 2020, am promovat și examenul pentru înscrierea pe lista administratorilor și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice. 
 • Am activat și activez ca voluntar/mentor în cadrul unor asociații, proiectului U3a – Universitatea Vârstei a 3-a Cluj-Napoca, respectiv Voluntariat pentru Cluj – Primăria Cluj-Napoca.

Sunt fondator Coaching pentru juriști® și autor al podcastului Drept la Împlinire.

Abordarea pe care o folosesc în sesiunile de coaching este cognitiv-comportamentală, bazată pe știință. 

Am adunat multe ore de pregătire teoretică și practică în coaching, consiliere vocațională, training. La acestea se adaugă orele de pregătire teoretică și practică care au făcut parte din experiența mea profesională anterioară, respectiv cele de mentorat și voluntariat.

În coaching, relația de colaborare este esențială pentru a obține rezultate, astfel este important ca antrenorul tău să fie capabil să empatizeze cu tine și să înțeleagă nevoile tale. Prin prisma calităților și activităților mele profesionale, știu foarte bine ce înseamnă să experimentezi stres, să fii stresat/ă. Parcursul meu profesional și personal a fost unul care m-a pus de multiple ori în fața unor evenimente și situații dificile și stresante. Însă, cunosc și faptul că avem resurse, iar cu suportul de care avem nevoie putem face față provocărilor, care pot deveni catalizatoare în atingerea potențialului nostru uman.

Și mai multe despre mine, poți afla aici.

Ce spun cei ce au lucrat cu mine, poți afla mai jos, în cele ce urmează sau aici.

oferta speciala

Testimoniale

”(…) nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. (…) În sala de judecată, nu mai am emoții așa puternice, iar datorită coachingului, când am emoții, le gestionez mai ușor. În plus, mi-am găsit și o tonalitate în vorbire la partea de sală. (…) De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor. M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. (…)”
”Sesiunile de coaching 1-la-1 pe care le-am avut cu Anca, pe obiective privind gestionarea stresului în mediul profesional, au fost pentru mine o experiență plăcută, revelatoare, un timp de calitate cu un adevărat profesionist. Cel mai important lucru pe care l-am conștientizat în sesiuni, cât și în urma lor a fost ca cei care sunt implicați în situațiile pe care le percep ca fiind stresante pentru mine, sunt și ei oameni care au propriile provocări și suferințe. Schimbând perspectiva, am înțeles că pot elimina din stresul pe care îl resimt. După sesiuni, aveam mai multa claritate, acceptare pentru mine și pentru ceilalți, toleranță, pentru că vorbind cu persoana potrivită, apoi poți găsi singur soluții. Recomand cu mare drag aceste sesiuni tuturor persoanelor care au un job.”

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse (…). Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. (…)”

oferta speciala
Scopul final al pachetului de coaching EmpowerHer este ca femeile care participă la aceste sesiuni
să se simtă mai încrezătoare, mai împlinite și mai echilibrate în viața lor profesională și personală.

Te invit să nu-l ratezi!

Credit foto: unsplash & arhivă proprie.

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607