Ca să performezi și să te simți împlinit(ă) în profesia ta este important să-ți gestionezi nivelul de stres profesional și, implicit, să ai grijă de starea ta de bine. Altfel, profesia ta devine un teren fertil pentru epuizare și insatisfacție.

Programul Individual de Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional De la Stres la Energie – Flexibil este o metodă eficientă pentru echilibrul vieții tale și succesul în carieră!

Gestionarea eficientă a stresului este cheia pentru a menține un echilibru între provocările profesionale și starea ta generală de bine. Atunci când stresul este administrat corespunzător:

  • poți aborda situațiile dificile cu reziliență, 
  • poți lua decizii mai informate,
  • poți profita de oportunitățile care apar în cariera ta,
  • te simți mai bine, mai calm(ă), mai prezent(ă) în viața ta profesională, cât și după terminarea orelor de activitate.

Pe de altă parte, neglijarea gestionării stresului poate duce la o acumulare constantă de presiune și la instalarea oboselii cronice. Acest lucru poate afecta negativ performanța în muncă, relațiile profesionale și, în cele din urmă, satisfacția generală în carieră.

Astfel, prioritizarea gestionării stresului nu este doar o necesitate pentru a te menține sănătos(ă) și echilibrat(ă), ci și o investiție în succesul pe termen lung al carierei tale!

Află mai jos detaliile programului. Perioada de aplicare și numărul de locuri sunt limitate!

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Ești profesionist și:

 Ai o experiență de peste 7 ani în domeniul Juridic, Arhitectură, Sănătate, Financiar, Consultanță, IT sau Domenii Conexe, îți dorești să atingi performanțe profesionale ridicate, dar observi că ai provocări de tipul:
  • Simți că nivelul de energie este în scădere,
  • Sunt momente în care sentimentul de a fi depășit sau copleșit de situație, mereu sub presiune și în lipsă de timp este prezent,
  • Deși vrei să spui ”NU” unor sarcini, reușești de prea puține ori să faci aceasta,
  • Nivelul de claritate mentală, concentrare și productivitate este în scădere,
  • Îți lipsește entuziasmul pentru activitățile care anterior îți aduceau satisfacție,
  • Preocupările legate de muncă, gândurile negative și grijile legate de activitatea profesională sau anumite sarcini din cadrul ei sunt mai dese și parcă nu-ți dau pace,
  • Pui presiune pe tine ca totul să iasă perfect și îți dorești să controlezi totul pentru a evita un posibil eșec,
  • Experimentezi stări de agitație, anxietate, teamă, furie, tristețe, vină sau rușine de un nivel moderat cu privire la situații punctuale și decizii din activitatea ta sau munca ta care nu s-a desfășurat așa cum te așteptai,
  • Relațiile profesionale (colegiale, de colaborare) sau personale au devenit mai tensionate,
  • În lipsa unei afecțiuni medicale, experimentezi punctual: dureri de cap, tensiune musculară, insomnie, ticuri nervoase etc.
  • Sentimentul că nu mai ai răbdare sau că ți-ai pierdut răbdarea este prezent tot mai des în situațiile profesionale,
  • Ai tendința de a te retrage din interacțiunile sociale la care participai,
  • Ai unele dificultăți în a lua decizii, indiferent de importanța lor,
  • Experimentezi sentimente de izolare sau lipsa de sprijin social din partea colegilor sau a superiorilor,
  • Experimentezi dificultăți în a-ți menține echilibrul muncă-viață,
  • Cauți din ce în ce mai des sau aproape constant aprobarea sau recunoașterea din partea altora,
  • Eviți sau amâni activități sau responsabilități profesionale, chiar dacă știi că ar trebui să le faci,
  • Faci, deși nu îți dorești, exces de cafea sau diverse băuturi energizante pentru a face față provocărilor?
 Ai încercat să gestionezi aceste provocări sau altele similare, în mod individual sau în sesiuni și programe anterioare, însă nu ai obținut rezultate semnificative?
 Nu știi ce să faci ca să reduci stresul profesional și, astfel, să îți maximizezi performanța în carieră, atât pentru prezent, cât și pentru viitor?
 Îți dorești să te simți mai bine, mai calm(ă), mai prezent(ă) în viața ta profesională, cât și după terminarea orelor de activitate?

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una dintre situațiile sau întrebările de mai sus,

atunci programul de coaching pentru profesioniști

Managementul Stresului Profesional – De la Stres la Energie – Flexibil 

este pentru tine.

Programează-te la discuția inițială, de cunoaștere dând click pe butonul de mai jos!

Perioada în care poți să aplici și numărul de locuri sunt limitate!

Vezi detalii despre aceasta mai jos!
Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Se spune că stresul este precum impozitele și taxele: nu l(e) poți evita! 

Vestea bună cu privire la stres este că, deși nu-l poți evita, nu trebuie să te controleze! 

Sau, parafrazând un profesor american emerit de medicină, creator al unei clinicii de reducere a stresului, mindfulness și îngrijire a sănătății:  

Atunci când nu poți controla valurilepoți învăța să faci surf pe acestea!

Când gestionezi stresul – răspunsul la stres și nivelul de stres – stresul poate deveni un factor pozitiv, energizant pentru viața ta și poate contribui la succesul și bunăstarea ta profesională.

Când percepi stresul ca pe un ajutor credincios și nu ca pe un stăpân dominator, aceasta te poate ajuta să excelezi și să ai cariera pe care ți-o dorești!

Dacă locul unde te afli în prezent în relația ta cu stresul profesional nu este unul benefic sau optim, acesta nu reprezintă locul în care trebuie sau vrei să fii și în viitor. Mai ales atunci când îți dorești succesul în cariera profesională! 

Dacă îți faci multe griji pentru ziua de mâine, nu înseamnă că problemele ei vor dispare ca prin minune! Însă, ceea ce cu siguranță se va spulbera sub povara grijilor pe care ți le faci, este pacea zilei de azi, concentrarea mentală de care tu ai nevoie în profesie și productivitatea ta.

Stresul profesional poate fi declanșat de diverse situații sau evenimente – externe sau interne

Câțiva factori de stres profesional pe care îi experimentăm mulți dintre noi, printre care sunt și clienții cu care am lucrat în sesiuni de coaching sunt reprezentați de:

  • Frica de a eșua, a fi respinși, a lua decizii greșite sau de a nu fi suficient de buni, cu privire la viitor și la resursele de a-i face față,
  • Presiunea persistentă de a reuși și de a atinge obiective, 
  • Presiunea examenelor profesionale,
  • Presiunea pregătirii profesionale continue,
  • Un program de muncă dezechilibrat,
  • Presiunea financiară, cu precădere în profesiile liberale,
  • Sentimentul că vor fi descoperiți că nu sunt buni în ceea ce fac, deși, în realitate, există dovezi ale realizărilor și succesului care contrazic acest sentiment,
  • Sarcini de muncă copleșitoare sau o mai mare responsabilitate decât simt că pot gestiona,
  • Un sentiment general de nemulțumire față de sine sau de a te simți derutat, fără o direcție clară pentru viitor,
  • Lipsa perspectivelor profesionale (de a avansa sau a se dezvolta),
  • Evenimente sau situații din viața personală (deces, boală, divorț etc.) care afectează sfera profesională.

Este nevoie de o abordare personalizată pentru a-l gestiona eficient!

Iată, așadar, că stresul este ceva ce ne înconjoară pe toți. Însă, factori de stres profesional, precum cei enumerați mai sus, cât și felul în care corpul și mintea noastră ne ajută să răspundem la stres, alături de tipurile de stres, sunt unice pentru fiecare individ.

Deci, când vine vorba despre gestionarea răspunsului la stres și a nivelului acestuia, tu ești unic(ă). Ai provocări profesionale, la care se adaugă de multe ori și unele personale pe care doar tu le cunoști. Dar, ceea ce poate nu știi este că, pentru aceste provocări profesionale, pentru gestionarea stresului, tu ai resurse care așteaptă să fie descoperite.

Pentru a le descoperi și a obține rezultate, adică pentru a ajunge la o gestionare eficientă a stresului profesional resimțit și reducerea acestuia, o abordare de tipul „o mărime se potrivește tuturor” nu reprezintă cea mai bună variantă sau soluție! 

Abordarea personalizată este cea care ține cont de nevoile și circumstanțele specifice fiecărui profesionist și îți poate aduce rezultate semnificative în gestionarea stresului profesional.

Iată de ce am conceput acest program de sesiuni individuale de coaching cognitiv-comportamental pentru profesioniști care ține cont de nevoile și circumstanțele tale specifice!

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional
Programul Managementul Stresului Profesional – De la Stres la Energie – Flexibil NU este o soluție universală, ci una care ți se adresează în mod unic, personalizat.

Pentru cine este acest program și cum este conceput

Acest program este pentru tine,

– dacă ești profesionist cu peste 7 ani de experiență în domeniile Juridic, Arhitectură, Sănătate, Financiar, Consultanță, IT sau Domenii Conexe,

– ai provocări profesionale și dorești să-ți gestionezi stresul profesionale, pentru a performa în cariera ta,

– nu ai obținut rezultate semnificative prin metode individuale sau programe anterioare.

Programul Managementul Stresului Profesional – De la Stres la Energie – Flexibil este conceput având în vedere nu numai nevoile sau/și provocările semnificative cu care se confruntă profesioniștii în ceea ce privește gestionarea stresului, ci și obstacolele.

Programul adresează și este conceput pentru a rezolva principalele obstacole pe care profesioniștii le pot întâmpina în demersul lor de a gestiona această provocare a gestionării stresului și anume:

  • Limitarea timpului, respectiv
  • Reticență în fața schimbărilor bruște sau ample.

De asemenea, un alt obstacol important care merită menționat este reprezentat de conștientizarea necesității gestionării stresului. Astfel, cei care conștientizează aceasta trebuie să știe că:

  • reflectă o capacitate de a gestiona eficient provocările zilnice, respectiv  
  • dau dovadă de inteligență emoțională și resurse pentru a aborda eficient provocările cotidiene, cât și o abordare proactivă și responsabilă a propriei bunăstări!
Programul de coaching pentru managementul stresului profesional este FLEXIBIL, având:
  1. Abordare personalizată care ține cont de nevoile și circumstanțele tale specifice, astfel ca tu să ajungi să-ți gestionezi eficient stresul și să obții rezultate.
  2. Sesiuni individuale de coaching cu o durată totală de 180 minute/lună, ce poate fi consumată pe parcursul unei luni calendaristice. Astfel, ai libertatea de a alege durata sesiunilor individuale în funcție de nivelul de încărcare a agendei tale sau modul în care preferi să te organizezi pentru a participa la ele. Clienții cu care am lucrat au optat pentru sesiuni cu durata de la 45 de minute/sesiune până la 90 de minute/sesiune, cu frecvență săptămânală până la bilunară. Tu ești expertul în viața ta, astfel că tu alegi!
  3. Sesiuni care se desfășoară online / video call, ceea ce îți permite să salvezi timp prețios!
  4. Perioadă de 4 luni până la 6 luni în care colaborăm, ceea ce asigură timp suficient pentru a obține rezultate semnificative. Însă, programul este flexibil și din perspectiva perioadei! În funcție de rezultatele pe care le obții în program, după primele 3 luni, perioada poate fi ajustată și, dacă alegi, poți trece la sesiuni de menținere.
  5. Modele și tehnici bazate pe știință, din coachingul cognitiv-comportamental pe care, dacă le folosești, îți pot aduce beneficii ”pe loc” și pe termen lung, adică după ce vei finaliza acest program! 
  6. Sarcini de lucru și recomandări simplu de implementat. Și aceasta pentru că atunci când ești stresat, de ceea ce nu ai nevoie este și mai mult stres! 

Scopul final al acestui program este ca tu să devii independent în gestionarea stresului profesional.

Pentru a excela în profesia ta și a-ți menține starea de bine, este important să-ți gestionezi stresul profesional. 

Modul în care răspunzi la stres, respectiv nivelul de stres pe care îl resimți face diferența dintre a te simți copleșit în fața a ceea ce ai de făcut sau a te simți angajat în activitate.

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Promisiunea programului

Nu-ți pot promite o carieră complet lipsită de provocări, dificultăți, deci de stres! 

Mai mult, nu tot stresul este negativ, cel pozitiv fiind binevenit.

Ce îți pot promite este că în acest program de coaching pentru managementul stresului profesional te voi susține:

  • Să preiei controlul și să gestionezi mai bine stresul, utilizând modele și tehnici bazate pe știință și urmând un plan personalizatîn acord cu resursele tale;
  • Să înțelegi mai bine cauzele stresului profesional – extern și intern și să abordezi aceste cauze, nu doar simptomele!
  • Să știi ce ai de făcut în acele situații profesionale stresante pentru tine, adică te voi ajuta să înveți tehnici utile pe loc” și pe termen mai lung pentru a face față provocărilor profesionale și a-ți îmbunătăți performanța în perioadele de presiune crescută;
  • Să-ți cunoști resursele proprii și cum le poți dezvolta pentru a face față mai bine situațiilor stresante, dar și pentru a te relaxa și bucura de realizările profesionale, cât și de viață, la modul general;
  • Să faci schimbări în obiceiurile, comportamentele, tiparele de gândire sau credințele nefolositoare care au o influență semnificativă în generarea stresului;
  • Dacă este cazul, te voi ajuta să te antrenezi pentru a stabili limite, a ști să spui ”NU”a reduce supraîncărcarea cu sarcini, rezolvprobleme și a lua decizii;
  • Să-ți dezvolți încrederea în sinemotivația profesională și rezistența;
  • Să-ți crești optimismul și capacitatea de a rămâne pozitiv.

Rezultatele în coaching pot varia în funcție de client, de efortul depus de acesta și de relația de colaborare cu coach-ul.

 

Beneficiile programului

Dacă vei fi implicat și vei fi dispus să acționezi în sensul celor discutate în sesiunile de lucru, efectuând sarcinile de lucru și utilizând tehnicile recomandate, beneficiile importante pe care acest program de coaching pentru managementul stresului profesional ți le poate aduce cuprind:

  • Vei deveni mai conștient și mai bine pregătit să identifici modul în care reacționezi la factorii de stres și cum să îi gestionezi mai eficient;
  • Vei simți o reducere a stresului și anxietății profesionale;
  • Nivelul tău de energie, concentrare și productivitate se va îmbunătăți;
  • Dezvoltarea încrederii în sine în carieră, întrucât te vei simți mai încrezător/ încrezătoare în forțele proprii, iar aceasta te va ajuta să gestionezi situațiile profesionale cu succes;
  • Atunci când știi să spui NU”, într-o manieră motivată, oferind soluții pentru rezolvarea situației, încrederea celorlalți crește, nu scade. Astfel, vei constata îmbunătățiri în aria vieții profesionale;
  • Îți va crește capacitatea de adaptare, întrucât coachingul te ajută să devii mai flexibil/ă și să te adaptezi mai ușor la schimbările și situațiile neprevăzute din mediul profesional;
  • Vei constata o consolidare a satisfacției profesionale, întrucât reducând stresul și îmbunătățindu-ți abilitățile de gestionare a provocărilor profesionale, vei putea să te bucuri mai mult de cariera ta și, astfel, să ai o mai mare satisfacție în domeniul profesional;
  • Vei învăța să-ți prioritizezi activitățile și să utilizezi eficient timpul, ceea ce te va ajuta să eviți sentimentul de copleșire și să fii mai productiv/ă;
  • Poți constata îmbunătățiri în cadrul relațiilor de colaborare, care pot deveni mai sănătoase, cooperante;
  • Poți constata îmbunătățiri și în celelalte arii ale vieții tale, precum relațiile cu cei apropiați;
  • Prin gestionarea stresului, poți experimenta și o reducere a simptomelor fizice, precum durerile de cap, tensiunea musculară și alte manifestări ale stresului.

Discuțiile pe care le vom avea în sesiunile de lucru, cât și materialele pe care ți le voi pune la dispoziție te vor ajuta să-ți transformi relația cu stresul și să dobândești abilitățile necesare pentru a face față cu încredere și reziliență provocărilor profesionale și nu numai.

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Ce vom face în acest program de coaching

Punctual, în cadrul sesiunilor din acest program de coaching pentru managementul stresului profesional:

1. Vom evalua nivelul de stres profesional perceput;

2. Vom identifica cauzele sau factorii importanți de stres (externi, interni) și vom defini obiectivele tale personale;

3. Vom lucra în mod direct pentru a identifica și a găsi cele mai bune modalități pentru a gestiona stres profesional și, astfel, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, adică:

  • Vei învăța tehnici care te vor ajuta să gestionezi stresul, „pe loc” și pe termen mai lung, pentru a face față provocărilor profesionale,
  • Vom identifica resursele pe care le ai și cum le poți dezvolta pentru a face față mai bine provocărilor, a te relaxa și a te bucura de realizările profesionale și de viață,
  • Vom identifica tiparele de gândire sau credințele nefolositoare care au o influență semnificativă în modul în care răspundem la stres și vom lucra pentru ca tu să dobândești unele care să te ajute,
  • Vom identifica obiceiurile sau comportamentele nesănătoase și modalitățile de îmbunătățire a somnului, nutriției și mișcării;
  • Vom evalua nivelul de stres profesional perceput și pe parcursul programului;
  • Vom lucra la comunicarea eficientă, rezolvarea de probleme și luarea de decizii;
  • Vom identifica cum poți să-ți crești încrederea în sine, motivația profesională și rezistența;
  • Vom stabili strategiile și planul de acțiune care să te ajute să-ți gestionezi stresul profesional (răspunsul la stres și nivelul de stres perceput);

4. Vom evalua nivelul de stres profesional perceput la finalizarea programului și vom ajusta strategia și planul de acțiune, pentru ca tu să-l poți aplica și după finalizarea programului.   

Modelele și tehnicile folosite pentru a obține rezultate 

Pentru a face o alegere informată, este important să cunoști faptul că în cadrul programului de coaching pentru managementul stresului profesional, vom folosi:

  • Modele și tehnici bazate pe știință, din coachingul cognitiv-comportamental, eficiente,
  • Aplicații practice în sesiuni,
  • Sarcini de lucru simple, între sesiuni.
Sesiunile de coaching sunt confidențiale și lucrăm împreună în baza unui contract!

 

Bonusuri

Pe lângă cele 180 de minute de sesiuni individuale de coaching/lună, desfășurate online, în cadrul acestui program îți ofer și următoarele BONUSURI:

  1. Suport în perioada programului de coaching pentru managementul stresului profesional! – Când ai întrebări, îmi poți trimite mesaje scrise sau vocale și îți răspund cât pot de repede.
  2. SPECIAL – Material personalizat, rezultat în urma discuțiilor din sesiunile de coaching, livrat în format electronic – Pe lângă notițele tale, îți voi livra până la finalizarea programului un material personalizat cuprinzând aplicațiile practice – tehnicile simplu de implementat parcurse în programul de coaching! În acest mod, oricând, după finalizarea programului, vei putea relua acele părți care te interesează.
  3. Plan personalizat de recuperare după muncă – Nu este suficient să-ți gestionezi stresul profesional în cadrul situațiilor profesionale. Ai nevoie și de recuperare activă după muncă! Cu cât te afli mai mult în zona de performanță, cu atât ai mai multă nevoie de recuperare activă, adică de acțiuni specifice, intenționate prin care să ai grijă de tine. Din acest motiv, până la finalizarea programului, vei avea și un astfel de plan, care este esențial.
  4. Strategie pe termen mediu pentru cariera ta profesională – Atunci când știi ce îți dorești și ce ai de făcut pentru cariera ta profesională, ai un nivel bun de energie. Iar acesta, printre altele, vine și din claritatea pe care ți-o dă o strategie personalizată pentru cariere ta profesională. Pentru acest bonus vin către tine partea de career coaching, pentru care aduc elemente importante din formarea în consilierea vocațională pe care o am. Astfel, până la finalizarea programului vei avea și o strategie pe termen mediu pentru cariera ta profesională!

Valoarea programului

Valoarea programului de coaching pentru managementul stresului profesional este de peste 13000 Lei + bonusuri, în valoare de peste 3500 lei.

Investiția ta

Investiția sau prețul acestui program de coaching pentru managementul stresului profesional se efectuează prin bancă, în baza contractului/facturii și este în cuantum de 1250 lei/lună, pentru:

  1. Sesiuni individuale de coaching, desfășurate online, cu o durata totală de 180 minute/lună, pentru o perioadă de 4 până la 6 luni calendaristice, la care se adaugă bonusuri, constând în:
  2. Suport în perioada programului,
  3. Material personalizat rezultat din program,
  4. Plan de recuperare după muncă și
  5. Strategie pe termen mediu pentru cariera ta profesională.

Acest program se concentrează asupra gestionării stresului profesional. Însă, așa după cum rezultă din beneficiile de mai sus, tu vei învăța lucruri și vei face schimbări care îți vor îmbunătăți performanța și succesul nu numai în zona profesională, ci și în alte domenii ale vieții. Astfel, nu doar că te vei simți mai bine, mai calm(ă), mai prezent(ă) în viața ta și mai relaxat(ă), ci vei obține cu adevărat mai mult!

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Ai garanția 100 % banii înapoi! 

Sunt încrezătoare că acest program de coaching pentru managementul stresului profesional poate funcționa pentru tine. Cercetările și studiile susțin beneficiile coachingului cognitiv-comportamental în reducerea stresului și îmbunătățirea rezilienței. Acestora li se adaugă o dovadă în plus: experiența mea din sesiunile de lucru cu clienții.

Totuși, vreau să elimin total orice risc pe care tu l-ai putea percepe.

Astfel, în cazul în care:

– Ai avut în vedere cele discutate în sesiunile de lucru +

– Ai efectuat toate sarcinile de lucru +

– Ai utilizat tehnicile recomandate,

însă la finalul primei luni de colaborare nu ai niciun rezultat la capitolul gestionare stres, îți voi restitui 100% suma achitată.

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Perioadă de aplicare și număr de locuri – LIMITATE!

Întrucât mă implic în susținerea personalizată a fiecărei persoane, care include documentarea sesiunilor și crearea de materiale personalizate, lucrez cu un număr limitat de persoane în sesiuni individuale de coaching.

Astfel, dacă vrei să lucrăm împreună în ACEST program de coaching cognitiv-comportamental Managementul Stresului Profesional – De la Stres la Energie – Flexibil, poți aplica în perioada 23 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE 2023 pentru a avea o discuție de cunoaștere individuală. Discuția se va desfășura online și va avea o durata de 30 de minute. În urma ei, vom stabili dacă vom colabora în cadrul acestui program. Te poți programa dând click pe butonul de mai jos!

Pentru acest program de coaching pentru managementul stresului profesional sunt disponibile 7 locuri.
Managementul Stresului Profesional - De la Stres la Energie - Flexibil

Ce se întâmplă la finalizarea sesiunilor de coaching din acest program?

La finalizare, poți opta pentru a continua cu sesiuni de menținere, cu următoarea frecvență:

SESIUNI DE MENȚINERE 

LUNARE

1 sesiune individuală, 1 la 1, în fiecare lună calendaristică

Online, cu durata de la 45 până la 90 de minute, în funcție de alegerea ta 

SESIUNI DE MENȚINERE

BILUNARE

1 sesiune individuală, 1 la 1, din două în două luni

Online, cu durata de la 45 până la 90 de minute, în funcție de alegerea ta

Beneficiile sesiunilor de menținere:
  • Îți permit să-ți consolidezi și mai mult progresele și rezultatele obținute,
  • Îți asigură suport pentru actualizarea strategiei și planului de acțiune, în funcție de nevoile și circumstanțele tale personale care sunt într-o continuă evoluție pe parcursul carierei profesionale,
  • Ajută la menținerea și îmbunătățirea stării de bine,
  • Ajută la evitarea recidivelor în ceea ce privește nivelul de stres.
despre mine

Despre mine

Sunt Ancuța Cosma. Am schimbat domeniul juridic, în care am activat pentru o perioadă de peste 12 ani ca avocat, cu cel al dezvoltării personale – coachingului, în care am pășit încă din anul 2019.

 Din perspectiva formărilor urmate, a profesiilor și a activităților desfășurate, am următoarele calități:

  • Consilier vocațional sau career coach (COR 242315 – ocupație: consilier vocațional). Am obținut aceasta calitate în urma absolvirii în luna decembrie 2021 a cursului de specializare organizat de Centrul Confident Business Training, curs acreditat A.N.C. De asemenea, sunt în curs de dobândire a calității de membru ACROM.
  • Coach (COR 242412 – ocupație: specialist în activitate de coaching), calitate dobândită în urma absolvirii cursului de specializare acreditat A.N.C., organizat de International Association of Cognitive Behavioral Coaching (I.A.C.B.C.), în perioada septembrie 2019 – martie 2020. Formarea urmată a fost în coaching cognitiv-comportamental. În calitatea de coach, sunt membru (Associate CBC Practitioner) al I.A.C.B.C., precum și membru al A.P.C.C.R.
  • Am participat și absolvit de asemenea și formarea de bază în Interviul motivațional. Formarea s-a desfășurat în intervalul 19 – 21.02.2020, la Cluj-Napoca, organizatori: Ekklesia Advies – Olanda, Asociația Preventis – Cluj-Napoca.  
  • Formator adulți/trainer (COR 242401 – ocupație: formator), calitate dobândită în urma absolvirii cursului de specializare acreditat A.N.C., organizat de Clemon S.R.L., în perioada martie-aprilie 2019.
  • Am, de asemenea, și calitatea de avocat, inactiv în prezent. În sesiunea mai 2020, am promovat și examenul pentru înscrierea pe lista administratorilor și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice. 
  • Am activat și activez ca voluntar/mentor în cadrul unor asociații, proiectului U3a – Universitatea Vârstei a 3-a Cluj-Napoca, respectiv Voluntariat pentru Cluj – Primăria Cluj-Napoca.

Sunt fondator Coaching pentru juriști® și autor al podcastului Drept la Împlinire.

Abordarea pe care o folosesc în sesiunile de coaching este cognitiv-comportamentală, bazată pe știință. 

Am adunat multe ore de pregătire teoretică și practică în coaching, consiliere vocațională, training. La acestea se adaugă orele de pregătire teoretică și practică care au făcut parte din experiența mea profesională anterioară, respectiv cele de mentorat și voluntariat.

În coaching, relația de colaborare este esențială pentru a obține rezultate, astfel este important ca antrenorul tău să fie capabil să empatizeze cu tine și să înțeleagă nevoile tale. Prin prisma calităților și activităților mele profesionale, știu foarte bine ce înseamnă să experimentezi stres, să fii stresat/ă. Parcursul meu profesional și personal a fost unul care m-a pus de multiple ori în fața unor evenimente și situații dificile și stresante. Însă, cunosc și faptul că avem resurse, iar cu suportul de care avem nevoie putem face față provocărilor, care pot deveni catalizatoare în atingerea potențialului nostru uman.

Și mai multe despre mine, poți afla aici.

Ce spun cei ce au lucrat cu mine, poți afla mai jos, în cele ce urmează sau aici.

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Testimoniale

”(…) nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. (…) În sala de judecată, nu mai am emoții așa puternice, iar datorită coachingului, când am emoții, le gestionez mai ușor. În plus, mi-am găsit și o tonalitate în vorbire la partea de sală. (…) De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor. M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. (…)”
”Sesiunile de coaching 1-la-1 pe care le-am avut cu Anca, pe obiective privind gestionarea stresului în mediul profesional, au fost pentru mine o experiență plăcută, revelatoare, un timp de calitate cu un adevărat profesionist. Cel mai important lucru pe care l-am conștientizat în sesiuni, cât și în urma lor a fost ca cei care sunt implicați în situațiile pe care le percep ca fiind stresante pentru mine, sunt și ei oameni care au propriile provocări și suferințe. Schimbând perspectiva, am înțeles că pot elimina din stresul pe care îl resimt. După sesiuni, aveam mai multa claritate, acceptare pentru mine și pentru ceilalți, toleranță, pentru că vorbind cu persoana potrivită, apoi poți găsi singur soluții. Recomand cu mare drag aceste sesiuni tuturor persoanelor care au un job.”

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse (…). Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. (…)”

Coaching Pentru Managementul Stresului Profesional

Sumarizare

Programul de coaching Management al Stresului Profesional – De la Stres la Energie – Flexibil cuprinde:

  1. Abordare personalizată care ține cont de nevoile și circumstanțele tale specifice, astfel ca tu să ajungi să-ți gestionezi eficient stresul și să ai rezultate;
  2. 180 minute/lună de coaching în sesiuni individuale, desfășurate online/videocall, durată ce poate fi consumată pe parcursul unei luni calendaristice;
  3. Perioada programului de la 4 luni la 6 luni, pentru ca tu să ai timp suficient pentru a obține rezultate semnificative. ÎNSĂ, programul este flexibil și din perspectiva perioadei și, în funcție de rezultatele pe care le obții, după primele 3 luni de program, poți ajusta perioada.
  4. Modele și tehnici bazate pe știință, din coachingul cognitiv-comportamental;
  5. Sarcini de lucru și recomandări simplu de implementat;
  6. GARANȚIA – 100 % banii înapoi, în condițiile în care, deși te implici în prima lună de program, la finalul ei nu ai niciun rezultat la capitolul gestionare stres;
  7. Bonusuri constând în:
  • Suport în perioada programului!
  • Material personalizat, rezultat în urma discuțiilor din sesiunile de coaching, livrat în format electronic.
  • Un plan personalizat de recuperare după muncă!
  • O strategie pe termen mediu pentru cariera ta profesionalăAtunci când știi ce îți dorești și ce ai de făcut pentru cariera ta profesională, ai un nivel bun de energie care, printre altele, vine și din claritatea pe care ți-o dă o strategie personalizată pentru cariere ta profesională.
Valoarea programului de coaching pentru managementul stresului profesional este de peste 13000 Lei + bonusuri, în valoare de peste 3500 lei.
Investiția ta sau prețul acestui program este în cuantum de 1250 lei/lună.
Perioadă în care poți aplica pentru acest program individual este 23 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE 2023.
Numărul de locuri disponibile este de 7.
La finalizarea programului de coaching pentru managementul stresului profesional, poți opta pentru a continua cu sesiuni de menținere care au multiple beneficii, printre care și faptul că te ajută să eviți recidivele în ceea ce privește nivelul de stres.
 

Scopul final al acestui program este ca 

tu să devii independent în gestionarea stresului profesional.

Te invit să nu-l ratezi!

Credit foto: unsplash & arhivă proprie.

Scroll to Top