Fundal sau Wallpaper pentru telefon cu mesaj

Wallpaper sau Fundal pentru telefon cu mesaj care să te inspire!

Introdu-ți datele mai sus și vei primi imediat fundalul pentru telefon din imagine, la care se adaugă accesul către altele două. În total, vei putea accesa 3 fundaluri în variante diferite de design și culoare, cu 3 mesaje distincte.

Telefonul implică atât cuvinte scrise sau rostite, cât și imagini. Pentru mine, acesta constituie un bun prilej de a contribui zilnic la propria mea creștere și dezvoltare, a celor cu care lucrez, cât și  a ta!

Atunci când pe telefon avem un fundal cu imagini și mesaje constructive, care ne inspiră, de fiecare dată când îl folosim, ne expunem la un mesaj pe care alegem să-l consolidăm! În acest mod simplu devine mai probabil să adoptăm natural în mentalitatea noastră noi perspective, flexibile, sănătoase.

De asemenea, fundalurile cu mesaje pot contribui la crearea unui mediu mental pozitiv. Atunci când deschidem telefonul, vom fi întâmpinați de un mesaj care ne inspiră, încurajează și motivează.

Apoi, în momentele de stres sau provocare, putem găsi susținere, alinare și ghidare în cuvintele care ne inspiră, afișate direct pe ecranul telefonului nostru.

Nu în ultimul rând, vizualizarea fundalurilor cu citate poate deveni un ritual, un moment în care ne conectăm

  • la perspectiva constructivă pe care alegem să o consolidăm și la care, poate, lucrăm și în sesiuni de dezvoltare personală sau coaching, cât și
  • la obiectivele noastre personale.

Iată cum integrarea citatelor cu reframe-uri în mediul nostru vizual poate avea un impact semnificativ asupra modului în care percepem și gestionăm diverse aspecte ale vieții noastre.

După înscriere, vei primi e-mailuri tip newsletter, resurse gratuite pe care le pregătesc, informări despre serviciile, cursurile sau evenimentele pe care le voi organiza.

Te poți dezabona oricând prin intermediul link-ului de dezabonare pe care îl găsești în fiecare e-mail.

Prin înscriere ești de acord cu termenii și politicile paginii de internet.

 

Cine sunt eu?!

Sunt Ancuța Cosma – coach, consilier vocațional, trainer. Am trecut din domeniul juridic, în care am activat pentru o perioadă de peste 12 ani, în cel al dezvoltării personale – coachingului – consilierii vocaționale, drum pe care l-am început din anul 2019.

În sesiunile de lucru de life coaching & career coaching, folosesc o abordare cognitiv-comportamentală. Astfel, clienții beneficiază de aplicarea unor modele și tehnici validate științific de psihologia cognitiv-comportamentală, care țintesc mecanisme cunoscute ca fiind implicate în anumite procese sau dificultăți.

A. Cosma

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Iată câteva extrase din testimonialele clienților:

A. – Domeniul Juridic/Drept

”(…) nivelul de stres profesional pe care l-am resimțit la începutul antrenamentului a scăzut mult și sunt mai relaxată. (…) În sala de judecată, nu mai am emoții așa puternice, iar datorită coachingului, când am emoții, le gestionez mai ușor. În plus, mi-am găsit și o tonalitate în vorbire la partea de sală. (…) De asemenea, sesiunile m-au mobilizat ca să fiu consecventă și să lucrez și în afara sesiunilor la gestionarea stresului, a emoțiilor. M-a ajutat mult faptul că am putut să-mi verbalizez dificultățile, să le adresez și să discut cu cineva care mă susține și care înțelege provocările profesionale, având aceiași formare juridică ca și mine, precum și experiența de a munci efectiv în domeniu. (…)”

I. – Domeniul Sănătății Mentale

”Procesul meu de coaching cognitiv-comportamental cu Ancuța a produs rezultate palpabile și care s-au menținut în timp. Am lucrat pe obiective diverse legate de sănătate (de exemplu, a reduce comportamente nesănătoase legate de alimentație și a adopta comportamente sănătoase) și de viața personală (…). Pentru mine, a funcționat foarte bine abordarea ei, care a ținut cont de nevoile, emoțiile și dorințele mele, mergând totodată la un nivel foarte concret de planificare și implementare a obiectivelor. Pe lângă explorarea și implementarea în mod țintit, dar și cuprinzător a obiectivelor, succesul procesului are legătură și cu alianța pe care am format-o cu Ancuța. (…)”

E.A. – Domeniul Financiar/Contabil

”Sesiunile de coaching cognitiv-comportamental pe care le-am avut (…), au fost o experiență deosebit de profundă și utilă pentru a mă orienta în direcția cea bună. Toată atenția a fost centrată pe mine, făcându-mă să descopăr o mulțime de elemente fundamentale care m-au ajutat să-mi ating obiectivele pe care mi le-am propus atunci când am ales să particip la aceste sesiuni. Am fost adusă în situația de a căuta în mine însămi resurse, energii, informații, motivații, întrebări și răspunsuri. (…)

Atmosfera a fost una deosebit de relaxată în care s-au succedat prezentările teoretice, exercițiile și discuțiile concentrate pe schimbul constructiv de feedback. (…) Recomand cu drag!”

Poți citi testimonialele în întregime, la secțiunea Testimoniale.

Îndemnul meu este să folosești această resursă gratuită

Mesajul conținut de wallpaper îți va fi sursă de inspirație și ghidare.

Și, parafrazându-l pe biochimistul H. Selye, fondatorul teoriei stresului, nu uita că important nu este ceea ce ți se întâmplă, ci felul în care percepi faptul respectiv!

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607