Efectul lotus

Efectul Lotus

”Emoțiile mele puse în cuvinte – mai mult sau mai puțin inspirate – sunt o idee, o formă, un mod în care un astfel de travaliu  poate fi exprimat și eliberat. A îmbrățișa pierderea celor dragi, a îmbrățișa durerea care însoțește o astfel de pierdere, a trece prin nesiguranță, prin frica de schimbare este necesar pentru a ajunge la acceptarea pierderii și pentru a da o (nouă) șansă Vieții după un asemenea eveniment.

Scot la lumină aceste cuvinte cu intenția de a le fi de ajutor și celor care poate sunt încă pe un astfel de drum, încă într-un astfel de proces – deloc linear – așa cum și eu sunt încă, proces în care dorul de cei plecați este o constantă a schimbării ireversibile pe care pierderea lor o produce în viețile celor rămași.”

Fragmentul de mai sus face parte din cuvântul înainte care însoțește cele 21 de poezii pe care le-am scris și le-am adunat în ceea ce am numit ”Efectul lotus”.

Cartea este disponibilă din 09 iulie 2021, în format ePub, la următorul link de pe site-ul editurii Letras https://letras.ro/product/efectul-lotus-ebook-epub/

Leave a Reply

Informații contact

coach@ancutacosma.ro

0728 144 607